Vietnam vizesi nasıl alınır ?

vietnam vizesi
vietnam vizesi

Vietnam vizesi’ni almak zor mu ?

İnternet üzerinde, daha önce Vietnam’a gitmiş kişiler internet üzerinde vietnam vizesi nasıl alınır ? ile ilgili deneyimlerini paylaşıyorlar ve almasının gerçekten çok zor olmasından bahsediyorlar. Kısmen doğru ki konsolosluk aracılığıyla başvurularda vietnam vizesinin alınması gerçekten zor.  Ama Vietnam’a vize almanın tek yolu bu değil. Vietnamda bir seyahat acentesinin size sponsor olmasıyla da kolay bir şekilde vietnam vizesini alabiliyorsunuz. Sponsorluk;  turizm firmasının oradaki konsolosluğa sizin Vietnam’a tamamen turistik amaçlı geldiğinizi bildiriyor. Bunun karşılığında  vize onay mektubunu alıyor ve size iletiyor.  Siz de Vietnam’a vardığınızda havaalanında bu belge ile çok kolay bir şekilde vizenizi alabiliyorsunuz.

Vietnam vizesi’ni almanın en kolay yolu “vize onay mektubu” (visa approval letter)

Vietnamavize.com olarak Vietnam’da faaliyet gösteren yerel bir turizm acentesinin Türkiye temsilciliğini yapmaktayız. Bize vize için başvuran kişilerden sadece pasaportunuzun ilk sayfasını ve uçak bileti rezervasyonlarınızı talep ediyoruz, Ekstra herhangi bir evrak talep etmeden  başvurunuzu gerçekleştiriyoruz. 7-10 gün içinde size vize onay mektubunuzu  (visa approval letter ) mail yoluyla iletiyoruz. Vietnam’a vardığınızda havaalanında bulunan vize yetkilileri size  vietnam vizesi başvuru formu veriyorlar. Vietnam vize başvuru formunun içeriği kişisel bilgileriniz, nerde kalacağınız, vietnama ne amaçla geldiğiniz gibi bilgiler. Bununla birlikte size göndermiş olduğumuz vize onay mektubunu, 2 adet biyometrik fotoğrafla birlikte yetkililere teslim ediyorsunuz, yoğunluğa göre 15 dakika içerisinde  adınızı sesleniliyor ve vietnam vizesi hazır! Vietnam vizenizi bu kadar kolay bir şekilde almış  ve ülkeye girmiş oluyorsunuz. vietnam vizesi nasıl alınır ? sorusuna burada cevap vermeye çalıştık.

Kısaca özetlersek vietnam vizesi için ;

1- Pasaportunuzun görüntüsü ve uçak bileti rezervasyonlarınızı online olarak bize iletiyorsunuz..

2-Bizler sizin adınıza vietnam’daki göç idaresine vietnam vizesi başvurunuzu gerçekleştiriyoruz.

3- Ortalama 7 iş gününde belge tarafımıza geliyor ve mail ortamında biz de size iletiyoruz.

4- Siz bu vietnam vize onay mektubunuzun çıktısını alarak ve yanınızda 2 adet biyometrik fotoğraf bulundurarak Vietnam’a uçuyorsunuz.

5- Havalimanında  pasaportunuz, vize onay mektubunuz,  2 adet biyometrik fotoğrafınızı ve orda dolduracağınız basit bir başvuru formunu  vize yetkililerine teslim ediyorsunuz.

6 – 15 dakika içerisinde isminiz okunuyor ve vietnam vizesi‘nin işlenmiş olduğu pasaportunuzu alıp, pasaport kontrolüne geçip ardından da Vietnam’a sorunsuz bir şekilde giriş yapıyorsunuz.

Hepsi bu kadar!

 

Vietnam Vize onay mektubunun  maliyeti  ne kadar ?

Vietnam vize onay mektubu ücret 100 $’dır. Ancak ödemeyi, belgeniz çıktıktan sonra yaparsınız. %100 risksiz ve garanti bir şekilde işlem yapmış olursunuz. Kapıda da vizenizi bastırırken 25 $ ödersiniz. Toplamda 125 $’a mal olmaktadır.

Daha önce bizden vietnam vize onay mektubu almış kişilerin yorumlarını buraya tıklayarak, vietnam hakkında bilgi edinmek isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.

Not : Vietnam vizesi 2018 yılında da aynı prosedürle alınmaktadır.

Hemen iletişime geçin, vize işlemlerinizi başlatalım.

İletişim bilgilerimiz :

Mail: vietnamavize@gmail.com

Telefon & Whatsapp :  0541 210 20 20

Dilerseniz iletişim formu üzerinden de bizimle iletişime geçebilirsiniz.