Vietnam Vizesi İçin Gerekli Evraklar Nelerdir ? - Vietnam Vizesi - Online Vietnam Vizesi Başvurusu, Kolay ve Garantili!

Vietnam Vizesi İçin Gerekli Evraklar Nelerdir ?

Vietnam vizesi için gerekli evraklar nedir, sorusu çokca sorulmaktadır. Buna istinaden açıklayıcı bir içerik oluşturmak istedik.

Vietnam Vizesi

vietnam-vizesi-için-gerekli-evraklar
vietnam-vizesi-için-gerekli-evraklar

Vietnam vizesi, Türk vatandaşları açısından bilinenin aksine dünyada alınması en kolay vizelerden biridir. Konsolosluk aracılığıyla başvurularda diğer ülke vize başvurularında olduğu gibi sizden birçok evrak talep edilmektedir.Ancak aracılığımız yapılan başvurularda böyle bir evrak silsilesi içerisine girmenize gerek yok. Online vietnam vizesi alabilirsiniz.

Vietnam vizesi için gerekli evraklar

Öncelikle; vietnam vize başvurunuzu online olarak yaparsınız. +90 541 210 20 20 telefon numarası / whatsapp veya vietnamavize@gmail.com mail adresi üzerinden aşağıdaki belgelerinizi iletmeniz gerekiyor.

1- Pasaportunuzun ilk sayfasının görüntüsü
2- Uçak bileti rezervasyonlarınız (Kesin olarak alınmasına gerek yok)

Bahsettiğimiz gibi, bu belgeleri bize dijital ortamda iletiyorsunuz. Sonraki süreç ise şu şekilde işliyor ;

  • Biz başvurunuzu Vietnamdaki göç idaresine iletiyoruz.
  • Ortalama 7 iş günü içinde Vietnam C1 Belgeniz tarafımıza iletiliyor. Biz de aynı şekilde belgenizi size iletiyoruz.
  • Belgenizin çıktısını almanız yeterli oluyor. Bununla birlikte 2 adet biyometrik fotoğraf ve 25 usd bulundurmanız kafi oluyor.
  • Vietnam’a havalimanına vardığınızda pasaport kontrolü öncesi vize ofisine gidiyorsunuz ; pasaportunuzu, size temin ettiğimiz vize onay mektubunuzu (C1 belgesi), 2 adet biyometrik fotoğraf ve orda dolduracak olduğunuz vietnam vizesi başvuru formunu doldurup teslim ediyorsunuz. Bunların dışında herhangi birşeye teslim etmenize gerek yok.
  • Vize basma işlemi ortalama 15 dakika sürüyor. Ardından vizenizi pasaportunuza işleyip size teslim ediyorlar ve sorunsuz bir şekilde Vietnam’a giriş yapabiliyorsunuz.
  • Vietnam vizesi ücreti 90 USD’dir Çift girişli vize ücreti ise 110 USD’dir.

Vietnam vizesini havalimanında almak riskli mi ?
Hayır değil. Siz daha önce onaylanmış bir vizenizi bastırıyorsunuz. Vietnam’a vardığınızda yeni bir vize başvurusu yapmayacaksınız. Dolayısıyla herhangi bir problemle karşılaşma riskiniz yok.

Vietnam’a karayoluyla girme şansım var mı ?
Evet var. Fakat bu belgeyle sadece havalimanında bastırabiliyorsunuz vizenizi. Karayoluyla girişler için daha önceden dünya üzerindeki herhangi bir Vietnam konsolosluğu aracılığıyla vizenizi işletip ardından Vietnam’a karayoluyla giriş yapabilirsiniz.

Vietnam için en fazla kaç gün kalış süresi alabilirim ?
Vietnam Türk vatandaşları için en fazla 25 gün kalış süresi vermektedir.

[Toplam:1    Ortalama:5/5]

Vietnam Vizesi İçin Gerekli Evraklar Nelerdir ?” üzerine 4 görüş

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Benzer yazılar

Aramak istediğinizi üstte yazmaya başlayın ve aramak için enter tuşuna basın. İptal için ESC tuşuna basın.

Üste dön