Vietnam vizesi nasıl alınır ?

vietnam vizesi
vietnam vizesi

Vietnam vizesi’ni almak zor mu ?

İnternet üzerinde, daha önce Vietnam’a gitmiş kişiler internet üzerinde vietnam vizesi nasıl alınır ? ile ilgili deneyimlerini paylaşıyorlar ve almasının gerçekten çok zor olmasından bahsediyorlar. Kısmen doğru ki konsolosluk aracılığıyla başvurularda vietnam vizesinin alınması gerçekten zor.  Ama Vietnam’a vize almanın tek yolu bu değil. Vietnamda bir seyahat acentesinin size sponsor olmasıyla da kolay bir şekilde vietnam vizesini alabiliyorsunuz. Sponsorluk;  turizm firmasının oradaki konsolosluğa sizin Vietnam’a tamamen turistik amaçlı geldiğinizi bildiriyor. Bunun karşılığında  vize onay mektubunu alıyor ve size iletiyor.  Siz de Vietnam’a vardığınızda havaalanında bu belge ile çok kolay bir şekilde vizenizi alabiliyorsunuz.

Vietnam vizesi’ni almanın en kolay yolu “vize onay mektubu” (visa approval letter)

Vietnamavize.com olarak Vietnam’da faaliyet gösteren yerel bir turizm acentesinin Türkiye temsilciliğini yapmaktayız. Bize vize için başvuran kişilerden sadece pasaportunuzun ilk sayfasını ve uçak bileti rezervasyonlarınızı talep ediyoruz, Ekstra herhangi bir evrak talep etmeden  başvurunuzu gerçekleştiriyoruz. 7-10 gün içinde size vize onay mektubunuzu  (visa approval letter ) mail yoluyla iletiyoruz. Vietnam’a vardığınızda havaalanında bulunan vize yetkilileri size  vietnam vizesi başvuru formu veriyorlar. Vietnam vize başvuru formunun içeriği kişisel bilgileriniz, nerde kalacağınız, vietnama ne amaçla geldiğiniz gibi bilgiler. Bununla birlikte size göndermiş olduğumuz vize onay mektubunu, 2 adet biyometrik fotoğrafla birlikte yetkililere teslim ediyorsunuz, yoğunluğa göre 15 dakika içerisinde  adınızı sesleniliyor ve vietnam vizesi hazır! Vietnam vizenizi bu kadar kolay bir şekilde almış  ve ülkeye girmiş oluyorsunuz. vietnam vizesi nasıl alınır ? sorusuna burada cevap vermeye çalıştık.

Kısaca özetlersek vietnam vizesi için ;

1- Pasaportunuzun görüntüsü ve uçak bileti rezervasyonlarınızı online olarak bize iletiyorsunuz..

2-Bizler sizin adınıza vietnam’daki göç idaresine vietnam vizesi başvurunuzu iletiyoruz.

3- Ortalama 7 iş gününde belgenizi mail ortamında tarafınıza iletiyoruz.

4- Siz bu vietnam vize onay mektubunuzun çıktısını alarak ve yanınızda 2 adet biyometrik fotoğraf bulundurarak Vietnam’a uçuyorsunuz.

5- Havalimanında görevlilere pasaportunuz, vize onay mektubunuz,  2 adet biyometrik fotoğrafınızı ve orda dolduracağınız basit bir başvuru formu olduruyorsunuz.

6 – 15 dakika içerisinde isminiz okunuyor ve vietnam vizesi‘nin işlenmiş olduğu pasaportunuzu alıp, pasaport kontrolüne geçip ardından da Vietnam’a sorunsuz bir şekilde giriş yapıyorsunuz.

Hepsi bu kadar!

 

Vietnam Vize onay mektubunun  maliyeti  ne kadar ?

Vietnam vize onay mektubu ücret 100 $’dır. Ancak ödemeyi, belgeniz çıktıktan sonra yaparsınız. %100 risksiz ve garanti bir şekilde işlem yapmış olursunuz. Kapıda da vizenizi bastırırken 25 $ ödersiniz. Toplamda 125 $’a mal olmaktadır.

Daha önce bizden vietnam vize onay mektubu almış kişilerin yorumlarını buraya tıklayarak, vietnam hakkında bilgi edinmek isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.

Hemen iletişime geçin, vize işlemlerinizi başlatalım.

İletişim bilgilerimiz :

Mail: vietnamavize@gmail.com

Telefon & Whatsapp :  0541 210 20 20

Dilerseniz iletişim formu üzerinden de bizimle iletişime geçebilirsiniz.

 

 

 

26 thoughts on “Vietnam vizesi nasıl alınır ?

  1. merhabalar, önce tayland’a ardından da vietnam’a geçmek istiyorum. bu c1 belgesini kullanarak bu şekilde de vize mi alabilirmiyim sorun olurmu?

    1. merhaba arif bey, tabiki c1 belgesini kullanarak ülkeye giriş yapabilirsiniz. yalnız hava yolu ile girmeniz gerekiyor. çünkü vizenizi havaalanında alacaksınız.

  2. 1 haziranda vietnama gideceğim, c1 belgesi için şimdi başvuru yapsam o zamana yetişir mi ? ve ücreti ne kadar ?

    1. merhaba nurşen hanım,
      elinizde vize onay mektubunuz olduktan olduktan sonra hiç bir riskiniz yok. sorunsuz bir şekilde giriş yapabiliyorsunuz.

  3. Merhaba ben C1 vizesi almak istiyorum fakat Otel Rezervasyonu yapmak istemiyorum en fazla 2 hafta kalacak bana vize çıkar mı amacim turist olarak gezmek şimdiden teşekkür ederim

    1. şu ana kadar olumsuz sonuç almadık, başvurularda. sorunsuz bir şekilde alabiliriz vize onay mektubunuzu.

  4. çok teşekkür ederim. herşey için, sorunsuz bir şekidle giriş yaptım herşey bahsettiğiniz gibi kolay oldu!! 🙂

  5. harikasınız. sizden aldığımız vize onay mektubuyla sadece 10 dk bekleyerek aldık vizemizi. 2 adet biyometrik fotoğraf ve 25 usd teslim ettik. bir form doldurduk ve sorunsuzca girdik.

  6. Merhabalar. Size ödeyeceğimiz tutar haricinde havaalanında herhangi bir vize ücreti ödeyecekmiyiz?

  7. merhabalar, teşekkürlerimizi sunuyoruz. gitmeden önce endişeliydik kapıda kalır mıyız acaba, sorun yaşar mıyız diyerekten ama sanırım 9-10 dk sürdü vize işlemlerimiz kapıda direk pasaport kontrolüne geçtik. sadece pasaport kontrolünde biraz yoğunluk vardı orda bekledik biraz ortalama 30 dk da ülkeye girmiş olduk. o kadar da olsun 🙂 çok teşekkürler tekrardan yardımlarınız için.

  8. ibrahim bey çok teşekkürler. şuan vietnamdayız vietnamdan selamlar size 🙂 ilginiz için gerçekten minnettarız. tavsiyeniz üzere aldığımız turlara katıldık bile. özellikle mekong delta ve nehir pazarlarına bayıldım.. ve chu chi tünellerini de görmek özellikle tarihe meraklı birisi olarak çok ilgimi çekti. çok iyi vakit geçirmeye başladık şimdiden.. çok sağolun..

  9. ibrahim beeey 🙂 çok teşekkürler herşeyin için. eşim de kendi adına çok teşekkür ediyor, ne sorduysak cevapladınız yardımcı oldunuz vietnamla alakalı sorunsuz da giriş yaptık. allah razı olsun ne diyeyim unutulmaz anılar yaşadık vietnamda çok güzeldi çook

  10. bugün giriş yaptık. ellerinize sağlık, dakika tuttum işimiz 7 dakikada halloldu havaalanında, ben bu kadar kolay hallolacağını düşünmemiştim 2-3 saat beklerim diyordum. şuan hoteldeyiz 🙂 teşekkür ederiz çok.

  11. ibrahim bey vietnamdan sevgiler 🙂 şuan hanoideyiz, hoan kiem civarında konaklıyoruz. harika bir ambiyans.. ne desem bilemedim. çok sevdik biz burayı şimdiden… çok teşekkür ederiz herşey için

  12. süpersiniz. çok teşekkürler.. express ve ve fast track hizmeti aldım kendilerinden. hiç birşeyle uğraşmadım, beni karşılayan arkadaş herşeyimle ilgilendi 5 dk da halletti tüm işlerimi girdim ülkeye.. sağolun

  13. 3 iş günü express vize aldım, acil girmem gerekiyordu. Bana vad ettikleri gün ve saatte elimde oldu belge. Çok teşekkürler.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir